Tyrkiets 7 bedste badebyer

Del på:
 Tyrkiet er et paradis med mange smukke haven og strande.

Har er vores liste over Tyrkiets 7 bedste badebyer.

Antalya – Storbyferie med stand besøg

antalyaI Antalya bor der over 1 million indbyggere og byen er uden tvivl den tyrkiske rivieras pulserende hovedstad. I Antalya blender historiske bygninger ind med byens moderne bygninger og shopping centre. I centrum af Antalya finder du den perfekte kombination af barer, restauranter, shopping og diskoteker for enhver smag. En hurtig bustur ud af byen og man kan dyppe fødderne i det varme tyrkiske sand og nyde dagen ved en af byens lækre strande. Antalya er en by, som er nem og hurtig at komme til, med daglige fly flere gange om dagen til og fra Europa.

Byen passer bedst til: Antalya passer til alle som ønsker en kombination af storby ferie og strand ferie.

Hvor ligger Antalya?: Antalya ligger mellem Kemer og Side på den sydlige del af den tyrkiske kyststrækning.

 

Belek – Golf og Kvalitets ferie

BelekBelek er en lille naturskøn turistby med stor potentiale. Byen domineres af imponerende luksushoteller med udsøgt All Inclusive, service, og underholdning i verdens klasse. De fleste af byens hoteller har deres egne, lange sandstrande med grovkornet sand, hvor der er mulighed for vandsport, solsenge og parasoller.

Belek er en af de mest populære golfdestinationer i Europa. Byen har ikke mindre end 14 førsteklasses golfbaner og er dermed et sandt golfparadis. I selve Belek findes der et mindre udvalg af shopping muligheder og restauranter, til gengæld lægger storbyen Antalya kun 1 times kørsel fra Belek

Byen passer bedst til: Belek er byen for dem som ønsker at kombinere luksus og solferie. Byen er velegnet til både familier og til par.

Hvor ligger Belek?: Byen Belek ligger mellem Antalya og Side på den sydlige del af den tyrkiske kystrækning.

 

Marmaris – Turisternes paradis

10547104_10204226161434735_36296992552779735_oMarmaris er et turist paradis med lange smukke strande, en skøn lystbådshavn og hyggelige shopping gader med restauranter, cafeer og barer. Marmaris er også kendt for et livligt natteliv på byens kendte bargade, hvor man kan finde diskoteker, natklubber og barer.

Hvor ligger Marmaris?: Marmaris ligger ud til det Ægæiske hav i det sydvestlige Tyrkiet.

Byen passer bedst til: Marmaris er som sagt turisternes paradis og byen er velegnet for både familier med børn og dem, der gerne vil nyde natteliv med barer og lange dage på stranden.

 

Alanya – Den tyrkiske riviera

12375151_441015972768774_5978898571834913561_oAlanya er en af Tyrkiets mest populære turistbyer. I Alanya kommer turismen, den tyrkiske kultur og landets historie helt tæt på hinanden. På hver side af Alanya velkendte borg, der er kilometer lange strande med blå flag på.

Udover smukke badestrande, byder Alanya også på bazarer alle ugens dage, lækre restauranter, gode shopping muligheder, hoteller med havudsigt, morgenmad i bjergene og mulighed for historiske udflugter .

Alanya er også en by som er kendt for sit livlige natteliv. I centrum af Alanya er der masser af barer, natklubber og diskoteker til alle aldersgrupper og for enhver smag.

Læs mere om Alanyas strande her!

Byen passer bedst til: Alanya passer til alle, da byen byder på en bred vifte af muligheder. Både børnefamilie, oplevelsesrejsende og feriegæster som ønsker at feste, vil få glæde af Alanya.

Hvor ligger Alanya?: Alanya er på den sydlige del af den tyrkiske kyststrækning, og i højsæsonen flyver der dagligt fly dertil.

 

Kemer – Tyrkiets lille kulturskønne badeby

Skærmbillede 2016-01-18 kl. 15.33.22Kemer er en kulturskøn badeby som tilbyder en rolig og venlig atmosfære. Selvom Kemer er vokset markant siden turisterne først fik øjnene op for den smukke badeby, har byen alligevel formået at bevarer sit hjerte. Byen er kulturskøn blanding af små butiksgader og hyggelige torve, hvor man kan nyde en kop tyrkisk te og travle gågader med restauranter, barer, butikker og enkelte natklubber. Kemer tilbyder også flere historiske udflugtsmål og bådture langs byens kyst.

I Kemer finder man 2 strande med krystalklart vand. Mod vest lægger den mindre og mere børnevenlige Moonlight Beach, som er lavvandet og med finkornet sand. På nordøst siden lægger Public Beach, hvor landet hurtigere bliver dybt og en strandfest hurtigt kan opstå.

Byen passer bedst til: Børnefamilier og andre der ønsker en rolig, afslappende ferie.

Hvor ligger Kemer?: Kemer ligger ca. 40 km. vest for Antalya ud til Middelhavet.

 

Bodrum – Legepladsen for de rige tyrkere

bodrum-986308_1280Bodrum er en skøn lille by, som er perfekt til romantiske middage på højt niveau og efterfølgende aftenture på havnen. Bodrum er kendt som legepladsen for de rige tyrkere og hvert år tiltrækkes flere tusinde af turister til Bodrum, som er en af Tyrkiets mest charmerende og alsidige kystbyer.

Bodrum er på mange måder mere eksklusiv sammenlignet med andre turistbyer som Mamaris og Alanya, og priserne i Bodrum er også højere end på de andre rejsemål. Om dagen indbyder Bodrum til kulturelle turer på byens bazarer og om aften er nattelivet på byens lækre natklubber i fokus. Byen byder også på en række kulturhistoriske seværdigheder fra Tyrkiets fascinerende historie.

Bodrum er kendt for lavvandede strande med finkornet sand og mange af byens hoteller tilbyder private strande til deres gæster.

Passer bedst til: Kærestepar uden børn og småbørnsfamilier med mindre børn.

Hvor ligger Bodrum?: Bodrum ligger på den tyrkiske vestkyst ud til Middelhavet.

 

Side – Smukke strand og markant historie

beachviewI Side smelter strande, historie og naturen sammen i en smuk kombination. Centrum af Side er bilfri og består af små hyggelige butikker og cafeer, hvor man kan nyde en top tyrkisk te mens man beundre middelhavet eller resterne af antikke tempelruiner. I Side er en bådtur obligatorisk samt man ikke må snyde sig selv for en tur rundt og se byens mange velbevaret ruiner.

Læs mere om Sides strande her!

Byen passer bedst til: Børnefamilier og andre som ønsker en rolig, afslappende ferie i varme omgivelser.

Hvor ligger Side?: Side ligger mellem Alanya og Antalya på den sydlige del af den tyrkiske kyststrækning.

Gem

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring