Turkish Airlines begrænser alkohol på internationale flyvninger

Del på:

Fra starten af december har  Turkish Airlines ikke serveret raki, gin og vodka til passagerer på økonomiklasse på internationale flyvninger, der tager mindre end seks timer.

Et enkel drink vil blive serveret passagerer i flyvninger på mere end seks timer.

Turkish Airlines (THY) har begrænset alkoholholdig drikkevare på deres økonomiklasse passagerer i internationale flyvninger.

Gin, vodka og raki (tyrkisk anis likør) serveres ikke længere på korte flyvninger. Hvad angår whisky, vil der blive serveret en drink på de internationale flyvninger, der tager mere end seks timer.

THY’s afgørelse trædte i kraft den 6. december.

Beslutning er blevet truffet som en del af THYs opsparingstiltag.

THY har tidligere i år oplevet vanskeligheder, som flyselskabets har oplevet i kølvandet på B737 Max-krisen. Virksomheden tog beslutningen i oktober ifølge Airport Haber.

Læs også >> Istanbuls nye lufthavn: Verdens største lufthavn – Rejs til Tyrkiet

CEO går på twitter

Bilal Ekşi, administrerende direktør for Turkish Airlines, har på Twitter skrevet, at 27 procent af “uregelmæssige passagerhændelser” er forårsaget af berusede passagerer.

Til at støtte hans påstand har Ekşi henvist til en rapport fra International Air Transport Association (IATA) dateret 3. november.

turkish airlines antalya, direkte fly til antalya, antalya fly, billund antalya fly, aalborg antalya fly, direkte fly til alanya, turkish airlines fly
Fra starten af december blev der ikke længere serveret alkoholdige drikkevarer på Turkish Airlines flyvninger som varer under 4 timer.
Ingen alkohol på indenrigsflyvninger siden 2013

Turkish Airlines stoppede fuldstændigt med at servere alkoholholdige drikkevarer til sin økonomiklasse passagerer i indenrigsflyvninger i 2013.

På det tidspunkt meddelte virksomheden ud, at beslutningen blev truffet som et resultat af lav efterspørgsel på alkoholholdige drikkevarer og logistikudfordringer i flyvninger, bortset fra dem i Istanbul, Izmir, Antalya, Ankara, Bodrum og Dalaman.

I 2013 stoppede Turkish Airlines også med at servere alkohol på sine flyvninger til og fra Karachi og Islamabad i Pakistan; Kairo og Alexandria i Egypten; Bagdad og Erbil i Irak; Mogadishu i Somalia; Dakar i Senegal; Kuwait og Niamey i Niger. (EKN / SD)

Læs også >> Det glemmer vi oftest i lufthavnen

Kilde: bianet.org

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring