Tag på bådtur i Kemer

Del på:
For omkring 50 år siden levede befolkningen i Kemer af fiskeri og måske derfor ligger Kemers marina utroligt centralt i byen, ikke langt fra stranden.

I dag er Kemer en af de største turistdestinationer i Antalya området, og flere tusinde turister besøger hvert år byen. Kemer er en populær ferieby pga. sine lækre strande og smukke naturskønne placering mellem bjerge og hav.

Kemers Yacthing Marina er en smuk marina fyldt med private luksusyachter, samt store og små skibe, nogle med pirattema, som tilbyder bådturer både som en dags tur men også flere dages tur, hvis man ønsker det, og gerne vil holde ferie på havet.

bådtur kemer, kemer bådtur, tag på bådtur kemer, sejltur kemer, oplevelser kemer, oplevelser i kemer, kemer oplevelser, udflugt kemer, kemer udflugt

Ønsker man ikke selv at arrangere en bådtur kan man oftest købe det via sit hotel eller af lokale sælgere. Bådturen starter om morgen, og mange tilbyder afhentning ved hotellet. En bådtur tager typisk 6-7 timer og inkludere frokost på vandet. Drikkevarer skal oftest købes separat.

Bådturen hovedattraktion er til den antikke ruin by Phaselis, som blev skabt af grækere fra Rhodos i 690 f.Kr. og blev hurtig en vigtig handelsby med et større handelscentrum pga. sine 3 forskellige naturhavne, der gjorde handel med skibe nemt.

bådtur kemer, kemer bådtur, tag på bådtur kemer, sejltur kemer, oplevelser kemer, oplevelser i kemer, kemer oplevelser, udflugt kemer, kemer udflugt
Phaselis set fra landsiden.

Havet omkring Kemer og Phaselis var tidligere et populært område for pirater, mens fastlandet i nyere tid var attraktivt for de tyrkiske nomader, som kalder sig Yörüks. Ved siden af Kemers marina er der et lille frilandsmuseum som omhandler de tyrkiske Yörüks.

Bådturen i Kemer giver en dag i de smukke bugter omkring Kemer med udsigt over Taurus-bjergene, og i løbet af turen er der flere svømme- og snorkle pauser hvor man kan få sig en kølig dukkert i det lækre hav.

carette caretta skildpadde, uægte karetta skildpadde, skildpadde marmaris, marmaris skildpadde, oplevelser marmaris

Er man heldig kan man opleve både delfiner og havskildpadder på turen. Havskildpadderne ligger deres æg på strandene i nærområdet, og det er derfor også muligt at se havskildpadde babyer, hvis man sejler i sensommeren.

Skal du på bådtur i Kemer så husk solcreme, solbriller, badetøj, håndklæde, dykkerudstyr, kamera og en hat.

Gem

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring