Novada shopping center i Manavgat

Del på:


I 2016 åbnede det nye store shoppingcenter Novada ud til hovedvejen i Mavavgat

Det moderne shoppingcenter er 4 etager stort og fyldt med etableret butikker som f.eks H&M, Adidas, Defactor, LC Waikiki,Burger king og Mc Donalds. Centeret er designet med åbne, delvis åbne og lukkede områder, så der er mulighed for at shoppe i enhver slags vejr.

Restaurant og børne etage

På øverste etage af Novada shoppingcenteret finder du alle centeret restauranter i et 4000 m² stort område. De mange restauranter i Novada kan stille enhver sult med deres store udvalg og der er mulighed for at få alt fra suppe til chicken wings.

Når sulten er stillet kan man med fordel tage ungerne med over i det 1000 m² store børnehjørne af Novada, hvor der er mulighed for at hoppe i trampolin, lave malerier med glimmer, spille på spillemaskiner eller gå amok på en hoppeborg.

Novada-manavgat-legerum

H&M i Manavgat

Tidligere har turister og fastboende skulle til Mark Antalya for at shoppe billigt tøj i hos den populære svenske tøjkæde men nu er  H&M åbnet i 2 etager i Novada. En etage med herre- og børnetøj og en stor etage udelukkende med tøj, undertøj og accessories til kvinder.

2016-07-07 13.50.10

Etableret butikker med faste priser

Mange turister er vant til at prutte om prisen på deres tøjkøb i Tyrkiet. I Novada er der dog ikke mulighed for at prutte om prisen, centeret er nemlig udelukkende fyldt med etableret butikker, hvor der er prisskilte på alle vare, og prisen kan ikke pruttes med.

2016-07-07 13.57.04

Parking til over 1000 biler

Ifølge Novada shopping centerets hjemmeside er der parkeringsmuligheder til over 1000 biler omkring shoppingcenteret.

Kontakt informationer:

Adresse: Alanya-Antalya Yolu, 8096 Sk. No: 5 Manavgat / Antalya

Telefon: +90 242 742 12 17   

Mail: info@novadamanavgat.com

Website: www.novadamanavgat.com
One thought on “Novada shopping center i Manavgat

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring