Manavgat vandfaldet

Del på:
I Manavgat finder du et af Tyrkiets mest fascinerende og naturskønne vandfald.

Vandfladet ligger ca. 5 km nord for Manavgat centrum og at besøge vandfaldet i Manavgat er en tur man ikke må snyde sig selv og sin familie for, hvis man er på ferie i Side området.

Faktisk er der 2 vandfald i Manavgat området. Det lille vandfald, på tyrkisk kaldt Kücük Şelâle og Det store vandfald, på tyrkisk kaldt Büyük Şelâle. Det er det store vandfald lang de fleste besøger, og det er også til det store vandfald der arrangeres turer til fra mange tur-selskaber og rejseselskaber.

På båd tur til vandfaldet

Fra Manavgat centrum kan du tage en bådtur til Manavgat vandfaldet, som er 2-3 meter højt men til gengæld 40 meter bredt.

Man kan også leje en bil og selv køre ud til Manavgat vandfaldet. Er man i bil er det oplagt at nyde frisk fisk til frokost, ved en af de mange flod-restauranter som ligger ved det lille Manavgat vandfald.

I år 2016 bliv parken omkring det store vandfald renoveret, så turen ned til vandfaldet nu også er en smuk oplevelse. Ved siden af parken ligger der et piknik område, hvor det er muligt at grille, eller nyde en medbragt madpakke.
error: Indholdet er beskyttet mod kopiring