Guide til Beleks strande

Del på:
Belek området er Tyrkiets mest kendte golfområde.

Men byen Belek er også på vores liste over Tyrkiets 7 bedste badebyer, pga. områdets lækre strande. Belek ligger lidt udenfor storbyen Antalya, hvor også lufthavnen ligger.

I Belek består strandene af mørkt sand med bløde små sten, men nogle hoteller har tilføjer finere sand på deres private strande. Strandene lægger ud til middelhavet, som er saltvand.

De fleste strand hoteller har egne strande til deres gæster, og f.eks. på stranden Belek Beach Park bliver der ofte holdt strand fester. Derudover findes der også offentlige strande, som må bruges af alle.

Strandene har alle blå flag og meget velholdte. Læs strandflagenes betydning her.

Belek strand er også kendt for at være en strand, hvor sjældne havskildpadder kommer for at lægge deres æg, som senere klækkes og kommer op af sandet, for at løbe ud i vandet, og starte deres nye liv i middelhavet.

Bogazkent

10 km fra Belek lægger byen Bogazkent, som også lægger ud til vandet. Stranden i Bogazkent består af sand og småsten.

Badeflag på stranden

Badeflag, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanyaDet rød-gule badeflag

Det rød-gule flag er livredder flaget. Kan du se det rød-gule flag er du i et område, hvor der er livredder overvågning af badegæster. Derfor er det en god huskeregel at bade mellem flagene.

Badeflag i tyrkiet, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanyaDet gule badeflag

Det gule badeflag betyder, at du skal være meget opmærksom og udvise stor forsigtighed under din badning. Det gule flag hejses af kystlivreddere, hvis badeforholdene i området er usikre. Selvom vandet ser stille og roligt ud, kan det snyde. Bølger, strøm og brandmænd kan også være årsag til at hejse det gule badeflag.

Badeflag i tyrkiet, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanyaDet røde badeflag

Det røde flag betyder det er livsfarligt at gå i vandet! Stol altid på det røde badeflag og eksperterne, som har hejst flag. Gå ikke i vandet når det røde flag er oppe!

Badeflag i tyrkiet, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanyaDet blå badeflag

Det blå flag er din garanti for, at badevandet er rent og pænt. Flaget symbolisere at stranden lever op til de krav der er sat for strandens faciliteter, vandkvalitet, miljøinformation, sikkerhed og service.

 

Køb kvalitets solbriller her

Køb økologisk solcrem her

Køb UV-beskyttende badetøj til børn her

Køb blebadebukser her

Køb solhatte til børn her

Køb Kvalitets svømmebriller her


En mening om “Guide til Beleks strande

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring