Guide til Antalyas strande

Del på:

 Antalya er en by, som kombinere storbyferie og badeferie helt perfekt.

I centrum af Antalya findes der store shoppingcentre og smarte butikker. Langs Antalyas kyst er der tilgengæld strande i verdensklasse og rig mulighed for at solbade.

Antalya har to gode  strande med fint, rent og klart vand.

Lara stranden:

antalya_lara_plaji-3Lara bydelen ligger i den østlige del af Antalya, i Örnekköy-området.

Området er kendt for dets store luksus hoteller, hvor flere af hotellerne også har private strande til deres gæster.

Lara stranden er en kilometer lang strand med grovkornet sand og bløde bølger, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Hele vejen langs stranden er det mulighed for at leje strandstole og parasoller, eller finde et frit område og nyde solen derfra.

Fra centrum af Antalya kører bybus 8 ud til Lara stranden og turen tager ca. 45 minutter. Fra Antalya lufthavn er der ca. 30 minutters til Lara.

Konyaalti stranden:

Konyaalti_BeachKonyaalti stranden ligger vest for Antalya og stranden strækker sig ca. 10 km fra Antalyas centrum og til foden af Taurusbjergene, der her ligger helt ud til kysten.

På rullestensstranden Konyaalti er der også mulighed for at leje strandstole og parasoller, eller finde et frit område og nyde solen derfra.

Normalvis er der blå flag på langs Konyaalti stranden.

Vil man gerne hurtigt til stranden fra Antalya centrum er Konyaalti stranden det oplagte.

Badeflag på stranden

Badeflag, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanyaDet rød-gule badeflag

Det rød-gule flag er livredder flaget. Kan du se det rød-gule flag er du i et område, hvor der er livredder overvågning af badegæster. Derfor er det en god huskeregel at bade mellem flagene.

Badeflag i tyrkiet, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanyaDet gule badeflag

Det gule badeflag betyder, at du skal være meget opmærksom og udvise stor forsigtighed under din badning. Det gule flag hejses af kystlivreddere, hvis badeforholdene i området er usikre. Selvom vandet ser stille og roligt ud, kan det snyde. Bølger, strøm og brandmænd kan også være årsag til at hejse det gule badeflag.

Badeflag i tyrkiet, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanyaDet røde badeflag

Det røde flag betyder det er livsfarligt at gå i vandet! Stol altid på det røde badeflag og eksperterne, som har hejst flag. Gå ikke i vandet når det røde flag er oppe!

Badeflag i tyrkiet, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanyaDet blå badeflag

Det blå flag er din garanti for, at badevandet er rent og pænt. Flaget symbolisere at stranden lever op til de krav der er sat for strandens faciliteter, vandkvalitet, miljøinformation, sikkerhed og service.

Køb kvalitets solbriller her

Køb UV-beskyttende badetøj til børn her

Køb blebadebukser her

Køb solhatte til børn her

Køb Kvalitets svømmebriller her


One thought on “Guide til Antalyas strande

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring