Grand Bazaar i Marmaris

Del på:

Der er rig mulighed for at gå shop-amok i Marmaris, hvad enten det er mærketøj eller lokale varer fra basaren, man er på udkig efter.

Måde i byens mange moderne butikker og i Grand Bazaar kan du shoppe alt det bedste, Tyrkiet har at byde på.Skærmbillede 2016-05-09 kl. 13.56.15

I Marmaris Grand Bazaar er der over 500 små butikker, der sælger alt, hvad hjertet begærer af turkish delight, tasker, sko, tøj, lædervarer og andre souvenirs. Langt største delen af varerne i Grand Bazaar er kopivarer.

Det er fuldt ud accepteret at prutte om prisen på de varer man ønsker i Bazaaren.
Også selv om du ikke er på udkig efter noget specielt, så er turen rundt i de lange hyggelige passager en rigtig sjovt oplevelse.

I Grand Bazaaren er der er også flere små caféer, hvor man kan nyde en tyrkisk kaffe eller en traditionel the, når man trænger til en pause fra shoppingen.

Skærmbillede 2016-05-09 kl. 13.55.46Største delen af bazaaren er overdækket, hvilket også gør det til et hyggeligt udflugtsmål, hvis der en dag skulle være overskyet eller regne lidt i Marmaris.

Hver opmærksom på, at mange af gadesælgerne kan være ret anmassende og typisk råber efter forbi passende for at få dem ind i deres butikker, også selv om der er regler for, at de ikke må tage fat eller stille sig ind foran dig.
error: Indholdet er beskyttet mod kopiring