Gode råd til rejsen i Tyrkiet

Del på:

At skulle på ferie, er noget mange ser frem til i lang tid inden. For at få den bedst mulige rejse, har vi lavet en guide med gode råd til rejsen i Tyrkiet.

Hav altid dine vigtigste papirer med dig

Når man rejser, kan der hurtigt ske noget uventet, Husk derfor altid at have identifikation og din rejseforsikring police på dig. Har du ikke allerede en rejseforsikring, så find en her.

Det kan også være en god ide at tag kopier af dit pas og din billet, så du har to sæt.

Køb en god rejseforsikring

Hver fjerde tror fejlagtigt, at det blå EU-sygesikringskort dækker rejser til Tyrkiet.

Det er derfor vigtigt at tegne en rejseforsikring inden man rejser til Tyrkiet. Det er ligeså vigtigt at sikre at den rejseforsikring man køber, dækker ordenligt. Læs vores gode råd til rejseforsikringer her.
Gem dine kvitteringer

Gem kvitteringer fra læge, apotek, skiudlejer etc., hvis der sker en skade.  Med kvitteringerne kan du dokumentere dine udgifter, og evt få dem dækket af din rejseforsikring.

Slå dataroaming fra på din smartphone

Er dataroaming ikke slået fra på din telefon, kan du hurtigt ende op med en stor telefonregning når du kommer hjem. Gå ind i indstillinger på din telefon og slå den automatiske dataroaming fra på mobiltelefonen, og undgå uforudsete udgifter.

Forsinket eller forsvunden bagage

Forsinket eller forsvundet bagage under en flyrejse skal du anmelde med det samme ude i lufthavnen, eller så snart du bliver bevidst om det.

Din dokumentation for at bagagen er forsvundet, får du ved at få lavet en PIR-rapport, som er dit bevis for din klage. Den får du lavet ved at henvende dig til flyselskabet eller handlingagenten, som håndterer bagagen i lufthavnen.

Rejs med to kreditkort

At have to forskellige internationale kreditkort med dig og opbevar dem hver for sig, kan også være en god ide. På den måde er du også sikret, hvis du mister dit ene kreditkort.

Tjek også din netbank, hvis du er væk i længere tid, så du kan se, om du evt. bliver trukket for ting, du ikke har købt.

Klag når du er tilfreds på ferien

Er du utilfreds med rejsen, er det meget vigtigt, at du klager på stedet, og ikke først når du kommer hjem. Så snart, du er utilfreds, skal du klage, så dit rejsebureau eller flyselskab har mulighed for at udbedre fejlen. Husk at få skriftlig dokumentation på, at du har klaget.

Undgå dårlig mave

At undgå dårlig mave på ferien, er noget de fleste ønsker.Ferie betyder mange ting, men for mange betyder det desværre også lange besøg på toilettet.

Ved at følge nogle enkle gode råd, er det muligt at forebygge dårlig mave, så ferie kan blive en succes for hele familien. Læs vores gode råd her.error: Indholdet er beskyttet mod kopiring