Dykker rejse

Del på:

Dykker rejser i Tyrkiet er det perfekte ferie med masser af oplevelser.

Tyrkiet grænser op til den østlige del af Middelhavet, som byder på en overraskende smuk dykning. Derudover er Tyrkiet kendt for sin gæstfri lokal befolkning, et af verdens bedste køkkener og et varmt klima.

Med Kingfish Dive & travel er der mulighed for at komme til Kas i Tyrkiet på dykker rejse.

Sæsonen for dykning i Tyrkiet er fra april til oktober, og det er op til dig, hvornår du ønsker at rejse.

Inkluderet i Kingfish Dive & travel dykkerrejser til Kas i Tyrkiet er 10 dyk.

Dykker rejser til Tyrkiet – Kas

Kingfish Dive & travel dykkerrejserforegår i den charmerende lille fiskerlandsby Kas i Tyrkiet.

Kas ligger i den sydlige del af Tyrkiet og byen har omkring 7000 indbyggere, og stedet er langt fra en del af Tyrkiets masseturisme. . Byen er en af de bedste dykker steder i Tyrkiet i følge Kingfish.

Dykker rejsen med Kingfish til Tyrkiet foregår med direkte fly til entan Antalya lufthavn eller Dalaman lufthavn, og derefter køres der til Kas fra lufthavnen.

Udover dykning giver Kas rejsende mange muligheder for at have en aktiv ferie. F.eks. byder bjergene bag kysten på utallige muligheder for vandreture, klatring, mountainbike ture, paraglidning og flere interessante huler – nogle af hulerne er også under vandet. Området er også ideelt til havkajakture.

Dykke oplevelser i Kas

Der er mange spændende divesites omkring Kas som alle kan nås indenfor en times sejlads fra havnen, blandt andet et dakota flyvrag ved Lighthouse divesitet. Sigten er utrolig og i området ses ofte lidt større dyr som skildpadder, sæler og delfiner.

En populær udflugt fra Kas er til Kekova øen i det tilstødende distrikt Demre. Her i de storslåede bugter vil du se en overraskende lang række vrag af antikke skibe. Havet er ind i mellem så klart, at detaljerne på mange vrag også kan ses fra båden.

Læs mere og bestil din dykker rejser i Tyrkiet her!

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring