Direkte THY fly mellem Europa og Antalya

Del på:
En mellemlanding i Istanbul kan snart være fortid for de rejsende med Turkish Airlines til Antalya.

Turkish Airlines arbejder netop nu på at arrangere direkte fly mellem Antalya og flere lande i Europa.

Det er den store efterspørgsel fra de skandinaviske turister, som har fået Turkish Airlines til at overveje at arrangere direkte fly. Normalvis har rejsende med Turkish Airlines, fra f.eks. Ålborg eller Billund, skulle mellemlande i Istanbul, for at skifte fly til Antalya. Turen over Istanbul er en tur, som får mange til at vælge Tyrkiet fra i vinter månederne, hvilket er en skam, for turist omårderne  i Antalya regionen er mindste ligeså skønne og smukke udenfor højsæsonen.

Genel manager fra Turkish Airlines Temel Kotil udtaler følgende “Mange folk har efterspurgt direkte fly fra Antalya til Europa. Turkish Airlines ønsker at støtte turismen i Tyrkiet og derfor er vi begyndt planlægningen af direkte fly imellem særligt til den nordlige dele af Europa og Antalya

I første omgang er der tale om særligt Norge og Finland, hvor efterspørgslen har været særlig stor, men det udelukkes ikke at Danmark også er en af de destinationer i Europa, som er på tegnebrættet ved Turkish Airlines.

Ingen fly til Tyskland

Et land der til gengæld ikke er på tegnebrættet er Tyskland.

Vi planlægger ikke at arrangere direkte fly mellem Tyskland og Antalya, fordi turisterne allerede kommer direkte hertil med charterfly” udtaler Temel Kotil fra Turkish Airlines.

Hvornår Turkish Airlines begynder den direkte flyvning, og til hvilke lande det bliver,  vides endnu ikke, men nyheden er bestemt en af de positive af slagsen for turismen i Antalya området, om inkludere feriebyerne Alanya, Belek og Side.

Kilde: kokpit

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring