Billeje

Del på:

bil leje tyrkiet, billig bil leje i tyrkiet, tyrkiets færdselsreglern, trafikreglerne i Tyrkiet, tyrkiske trafikregler, lej en bil i tyrkiet, bil leje i tyrkiet, lej en bil i Alanya, lej en bil til antalyas lufthavn

Billeje i Tyrkiet er nemt og hurtigt online.

og en lejet bil i Tyrkiet kan give jer stor frihed på ferien.

Derudover er der rigtig mange tyrkiske seværdigheder som er svære at komme til uden en bil, taxi eller på en arrangeret tur.

Med en lejet bil i Tyrkiet får i også mulighed for at besøge nogle af de seværdigheder som rejseselskaberne ikke arrangere turer til. Her kan vi f.eks nævne Kursunlu vandfaldet og ruinerne af Syedra borgen.

 

Hvordan lejer man en bil i Tyrkiet?

Vi anbefaler altid at i bruger en dansk eller engelsk talende billeje, for at sikre jer der ikke sker misforståelser i forbindelse med bil lejen.

Når i lejer en bil i Tyrkiet, er det også vigtigt at sikre jer, at den lejet bil er inklusiv forsikringer. Det er også en fordel at leje en bil med ubegrænset kilometertal, så i ikke skal lade jer begrænse på jeres ferie i Tyrkiet.

De tyrkiske færdselsregler er næsten ligesom de danske, det indebærer f.eks:

  • Hastighedsgrænser er 50 km/t i byer, 90 km/t på landevejene og 120 km/t på motorvej.
  • Der skal køres med lys på bilen hele døgnet.
  • Det er lovpligtigt at bruge sikkerhedssele.

Du skal have en alkoholpromille på 0% for at må kører bil lovligt i Tyrkiet.

 

Bil leje i Tyrkiet.

Vi anbefaler Holiday Cars eller Billeje-pris.dk til leje af bil i Tyrkiet. Begge firmaer har dansk talende personale, og kan leverer bilen til jer i alle tyrkiske lufthavne. I kan også aflevere bilen igen i lufthavnen, så i har glæde af jeres lejet bil i hele jeres ferie

 

Om Billeje-Pris.dk

BillejePris.dk sammenligner priser på billeje.

BillejePris.dk er en søgemaskine der finder billig billeje på mere end 12.000 destinationer verden over.

Når du søger billeje på deres hjemmeside, finder deres søgemaskine den billigste billeje hos en række forskellige selskaber.

Billeje-pris tilbyder:

  • Inkluderede forsikringer
  • Fri kilometer inkluderet
  • Sammenligner flere selskaber for billigt bileleje

Besøg deres hjemmeside her

 

Om Holiday Cars.

Hos Holiday Cars kan kunden drage fordel af Holidaycars.com alt-inklusive priser for billeje med bedste prisgaranti, så kunden aldrig betaler for meget. Holidaycars.com NoRisk Garanti giver 100 % refundering af det overskydende beløb og giver kunden billeje uden bekymringer. Kunden kan også vælge Holidaycars afbestillingsforsikring, som giver mulighed for at afbestille reservationen helt op til tidspunktet for afhentning uden yderligere udgifter.

Holiday Cars tilbyder:

-Ubegrænset kilometertal
-Inkluderer alle standardforsikringer
-Sammenlign alle biludlejningsselskaber
-Gratis aflysning op til 48 timer

Besøg deres hjemmeside her

 

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring