Ballontur i smukke Kappadokien

Del på:

Kappadokien er uden tvivl det smukkeste sted i verden at flyve i luftballon.

“Ikke at flyve luftballon i Kappadokien, er ligesom at tage til Paris uden at se Eiffeltårnet” sådan siger de lokale guider, og de har bestemt ret.

Kappadokien er verdenskendt for sit helt unikke og fantastiske landskab, som hvert år tiltrækker tusindvis af turister. Som turist kan man både vandre, tage på guidet turer, opleve historiske underjordiske byer og ikke mindst flyve med luftballon hen over det smukke landskab, mens solen står op.

Kappadokia-rejs-til-tyrkiet

Verdens smukkeste solopgang

Ballonturene foregår fra før solen står op og mens solen står op hen over Kappadokiens ubeskrivelige smukke landskab, flyver luftballonen hen over huse og dale. Solens varme stråler farver det skønne landskab og skaber rammen for unikke billeder og selfies.

De fleste ballonturer starter fra byen Göreme og slutter af ikke langt fra Avanos. Turen går ofte over det store hvide Aktepe bjerg, hvor man i lavtflyvende balloner kan se de vilde ræve løbe og lege.

Mange ballonselskaber tilbyder en let morgenmad inden ballonen letter og når ballonen lander på jorden igen fejres det med en snack og champagne, som alt sammen er inklusiv i turen.

ballontur kappadokien, kappadokien ballontur, luftballon kappadokien, kappadokien luftballon, cappadokien ballon, luftballon cappadokien, oplevelser i tyrkiet, udflugter i Tyrkiet, luftballon tyrkiet, tyrkiet luftballon

En uforglemmelig ballontur i Kappadokien

Overalt i Kappadokien er det muligt at købe en ballontur. Prisen ligger på omkring 150 € som er inklusiv afhentning på dit hotel.

Der kan være på til 20 personer og en ballonskipper i en luftballon.

En luftballon flyver i en højde mellem 480-1100 meter. Når vinden er stærk flyves der lavt. En luftballon flyver omkring 28 km/t.

Varmluftballoner virker ved at varm luft stiger i kold luft. Det skyldes, at varm luft er lettere end kold og det er derfor der flyves før solopgangen.
Ballonen er meget store for at for at opnå tilstrækkelig løftekraft til at løfte de mange mennesker og kurven.
luftballon-kappadokien
Luftballon selskaber i Kappadokien

Der findes et stort udvalg af luftballon selskaber i Kappadokien.

Det er lovpligtigt for alle selskaberne at lave uddannet ballonskippere og forsikringerne i orden. Gadesælgere af ballonturene vil forsøge overbevise dig om, kun deres selskab har styr på uddannet ballonskippere og forsikringerne, men det er stor kontrol af selskaberne, så alle selskaberne følger de samme regler.

Nogle af de største selskaber i Kappadokien er:

  • Turkey Hot Air Balloons
  • Cappadocia Voyager Balloons
  • Royal Balloon
  • Kapadokya Balloons
  • Goreme Baloons

Gem

Gem

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring