Alanya som familiedestination

Del på:

Hvert år rejser et stort antal børnefamilier til Alanya for at nyde deres ferie samme.

Og der er en god grund til netop børnefamilierne vælger Alanya.

Børnevenlige strande

Størstedelen af Alanyas strande er med blå flag. Der legepladser og toiletter langs strandene og Øst stranden er særligt børnevenlig, pga. af det lave vand.

Pools og vandrutsjebaner

De fleste hoteller og lejligheder har pool og en del af den har også vandrutsjebaner. Har hotellet eller lejligheden ikke pool og rutsjebaner, er der i Alanya 2 vandlande. Et i centrum af Alanya (Aquapark), samt et lidt udenfor Alanya.

Hurtig hjælp ved sygdom

Skulle der mod alt forventning opstå sygedom eller ske en ulykke på ferien, er der i Alanya apoteker overalt i byen, og altid min. 1 døgnåbent apotek, samt mange hospitaler med skandinavisk og engelsk personale. Husk at tegne en sygeforsikring inden ferien til Alanya.

Gratis og velplejet legepladser

Overalt i Alanya kan man finde flotte velbefaret legepladser, som man gratis kan benytte. Husk at medbringe vand, når solen står højt på himlen. og børnene leger, så i ikke dehydrer.

Mulighed for at lærer, hvor tingene kommer fra

I Alanya vokser der mange frugter, som for danskerne er meget eksotiske. Dermed får man også mulighed for at lærer sine børn, hvordan frugter som bananer, appelsiner, vandmeloner og granatæbler gror.

Mulighed for at lærer om andre religioner

I Tyrkiet er islam en rolig del af hverdagen. I Alanya kan man f.eks. vise sine børn en moske, og snakke om religion med dem. Børn bliver nu til dags bombaderet af mediernes had overfor muslimer, og ved at vise børnene den rolige og smukke del af Islam, hjælper man dem også med at danne deres egen mening.

En befolkning, som elsker børn

Tyrkerne elsker børn og børnene vil uden tvivl blive forkælet og underholdt i Alanya.

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring