Den Olympiske Svømmehal i Alanya

Del på:
Badning i Alanyas folkekære svømmehal er populært blandt både store og små.

Den Olympiske Svømmehal i Alanya har siden åbningen i 2011, været et populært mødested for sportsfolk og svømme interesserede. Også om vinteren oplever svømmehallen en stor interesse fra borgere.

I 2015 anvendte 677 medlemmer badefaciliteterne i Alanya Olympisk Indendørs Svømmehal. hvor der også bliver afholdt sommerkurser i juni, juli og august.Sidste år deltog 600 børn i svømmeundervisningen.

Derudover bliver 5 børnehaver undervist af 3 forskellige trænere i Alanyas svømmehal. Svømmehallen udbyder også svømmeundervisning hele året rundt, til voksne mænd og kvinder, som ønsker at lærer at svømme eller som ønsker at blive bedre.

Alanya-svømmehallenAlanyas Olympiske Svømmehal drives af Alanya Kommune med hjælp fra Alanya Gençlik
Hizmet-leri og Spor İlçe Müdürlüğü, og svømmehallen har oplevet stor succes siden åbningen i udgangen af 2011. Svømmebassinet er opført efter de olympiske standarder, 50×25 meter, således at den opfylder konkurrencestandarderne indenfor national og international svømning og vandpolo. Byggeriet af svømmehallen tog i alt 17 år og kostede 13 mio. TL (svarende til omkring 30 mio. kr.).

Udover Alanya kommunes triatlon og svømmehold, bliver faciliteterne også anvendt til træning af sportsfok fra forskellige byer og lande. I december 2015 fandt det nationale mesterskab for fysisk handicappede blandt andet sted i svømmehallen. På tyrkisk kaldet Türkiye Bedensel Engelli Yüzme Şampiyonası).

Brugere af svømmehallen er især meget tilfredse for den vigtighed, svømmehallen udviser indenfor hygiejne.

Særligt for kvinder 

Til fordel for kvinder, arrangerer Alanya Kommune særlige åbningstider, 3 gange om ugen. Tirsdag, torsdag og søndag er der kun indgang for kvinder, således at de på behageligvis kan benytte svømmehallens faciliteter.

Medlemskab 

Det er muligt at benytte badefaciliteterne med et månedligt medlemskab eller med en daglig indgangsbillet. Der tilbydes dog gratis adgang til handicapped, ældre over 65 år, samt martyr- og veteraner. Svømmehallen har faciliteter som handicapelevator, omklædningsrum, brusere og parkeringsmuligheder. Bassinet er 29 grader og kan benyttes af alle borgere over 4 år.

Alanya Olympisk Svømmehal forventes, især i sommermånederne sammen med skolernes sommerferier, at blive vært for svømmekurser for både børn og voksne.

alanya svømmehal, svømmehal alanya, indendørs pool alanya, alanya indendørs pool

PRAKTISK INFO 

Svømmehallen har åbent hver dag fra 7.30 – 21.00 (afhængig af sæsonen)

Åbningstider kun for kvinder: 

Tirsdag: 19.30 – 21.30

Torsdag: 19.30 – 21.30

Søndag: 09.00 – 11.00

Medlemskabspriser: 

1 måned, 130 TL (ca. 295 kr.)

Fri entré hver dag i 1 time. 

 

Svømmekurser: 

For kvinder 

1 måned, 177 TL (ca. 400 kr.)

2 gange om ugen, hver tirsdag og torsdag. 

For børn 

1 måned, 120 TL (ca. 270 kr.)

2 gange om ugen, hver onsdag og lørdag 

Adresse og kontaktinformation: 

Kızlarpınarı cad. Otogar arkası No:57 Alanya / ANTALYA (I nærheden af Otogar – Alanya busterminal)

Tlf.: +90 0242 5113070Gem

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring