7 rejse råd til den første ferie med kæresten

Del på:
Når man er nyforelsket er alt skønt og lyserødt, og det forventer man naturligvis også den første ferie sammen bliver.

En ferie er en pause fra hverdagen, men det er også en pause fra de vaner I som par normalt har, og derfor kan det være en god ide at aftale nogle rejseregler til jeres første rejse med kæresten.

Vi hos Rejs til Tyrkiet er vant til at rejse meget, og vi har her samlet vores bedste rejseråd til første gang man skal rejse med kæresten.

  1. Der findes ikke én rigtig måde at rejse på, og derfor er det vigtigt at forventnings afstemme med hinanden omkring, hvad det er man gerne vil have ud af ferien, og ikke mindst hvad man ikke har lyst til at lave på sin ferie.
  2. En fælles ferie er en god chance for at lære hinanden bedre at kende, men det er også muligt at I opdager nogle af hinandens særheder. Husk at være åbne overfor de nye sider I ser af hinanden.
  3. Er ferien allerede bestilt, har I nok i fællesskab allerede aftalt om det er afslapningsferie, storbyferie, badeferie eller aktivferie. Men selvom ”temaet” for ferien er sat, så er det alligevel en god ide at gennemgå hvilke type af aktiviteter I skal lave sammen og om I eventuelt skal lave nogle hver for sig.
  4. Snak økonomi inden ferien starter og aftal gerne et budget for, hvor mange penge I skal bruge på ferien.
  5. Bliv enige om, hvordan I gerne vil afvikle jeres måltider på ferien, hvis I ikke har all inclusiv. Aftal f.eks. om I skal spise alle jeres måltider på restauranter, om I skal lave mad selv, eller om I skal have billig fastfood. Spiser I ude så husk at give drikkepenge på restauranterne.
  6. Ligesom med måltider, kan det være en god ide at aftale om ferien skal indeholde byture og eventuelt hvor mange byture den skal indeholde.
  7. Hvis I gerne vil rundt på jeres ferie, så tag en snak om, hvilken form for transport I gerne vil benytte på ferien. Nogle steder er det en god ide at leje en bil og scooter, men andre steder er det nemmest og hurtigst at komme rundt bussen eller taxi.

 

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring