3 måder at stresse af i Belek

Del på:

Ferie betyder afslapning.

Og selvom Belek er golfernes paradis 0g en by fyldt med oplevleser, så er der også rig mulighed for at stresse af, mens man holder ferie i den smukke middelhavs by i Antalya regionen.

 

Hamam / Tyrkisk bad

I Belek er det nærmest obligatorisk at tage i Tyrkisk bad, også kaldet Hamam. Der findes både unisex og kønsopdelte hamams.

Er man på familieferie, er unisex Hamam en god løsning, er man hvorimod på pigetur kunne et dame hamam være at foretrække.

I Hamam kommer man i sauna, hvorefter man kommer ind i det store vaskerum. Her får man skrubbet de gamle hudceller af og derefter får man en skummassage.

Efter skummassagen tilbyder nogle tyrkiske bad massage, ansigtsmaske eller afstressingsrum.

 

Svøm i Middelhavet

Middelhavet består af saltvand, og saltvand er naturens egen måde at afstresse kroppen på.

Fra det øjeblik du rammer vandet sender hjernen en hær af endorfiner ud. Endofiner er bedre kendt som lykkehormoner, som giver følelsen af glæde. Når du bader i saltvand påvirker det også direkte nervesystemet, så du straks falder til ro og slapper af i kroppen.

Du kan læse meget mere om saltvands gode egenskaber på kroppen her

 

Vandreture i bjergene

Vil man gerne stresse af i naturen, væk fra byen, så er taurusbjegene der perfekte sted for en gå eller vandreture. Man skal ikke mange minutter udenfor Belek, før byen stopper og den smukke tyrkiske natur starter.

Oplev de skønne bjerge og udsigten over byen, mens du stresser af.

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring