4 tyrkiske kogerbøger: Lær at lave tyrkisk mad

Del på:

Det siges at det tyrkiske køkken er en af verdens bedste køkkener, og mange bliver aldrig træt af deres lækre madlavning. 

Mange af de populære retter, som de tyrkiske familier spiser i dag, er gamle traditionelle retter, som er gået i arv i mange generationer. Derudover bruger en ægte tyrkisk kok ikke deciliter mål og madvægte, hun smager sig frem, til maden har den rigtige tyrkiske smag.

 

ALANYA:DKS DESSERT KOGEBOG!!!

 

Tyrkisk-kogebog

Mit tyrkiske køkken

“Mit tyrkiske køkken” – en overdådig introduktion til den autentiske tyrkiske madtradition. At lave lækker og smagfuld autentisk tyrkisk mad behøver ikke at være tidskrævende eller svært. “Mit tyrkiske køkken” giver dig en gennemgang af mange retter fra det tyrkiske køkken på en appetitlig og inspirerende måde. Der er retter fra dolma til turkish delight og selvfølgelig hjemmelavet kebab. Bogen indeholder alle klassikerne, som vi kender, men også mange andre opskrifter, der viser alsidigheden af det tyrkiske køkken. Der er krydrede og eksotiske ingredienser som du måske allerede kender, men sammensat på en måde, som gør det nemt og billigt at få maden til at smage autentisk tyrkisk.

Pris: 279 kr – Gå til shop

Tyrkisk-mad-kogebog

Damelår og andre specialiteter

Mere end 100 opskrifter fra det tyrkiske køkken suppleret med forfatterens personlige kommentarer, der giver et indblik i den tyrkiske madkultur fra råvarer til det færdige produkt.

Pris: 68,95 kr – Gå til shop

1045649

Den lille tyrkiske kogebog

En overskueligguide, der indeholder alt, hvad man har brug for at vide for at lave tyrkisk mad. Grundig introduktion til det tyrkiske køkken og 50 originale opskrifter til spændende retter som f.eks. hummus, grillstegt lam med auberginer og krydrede kebabs. Der er desuden et afsnit om drikkevarer, bl.a. tyrkisk kaffe og te samt anis-snaps.

Pris: 132 kr – Gå til shop

Læs også: Det tyrkiske køkken og dets traditioner

error: Indholdet er beskyttet mod kopiring